Дигиталният профил ще е по-ценен и от парите след 3 години. Къде да инвестирам?

Дигиталният профил ще е по-ценен и от парите след 3 години. Къде да инвестирам?
Photo by Michael Dziedzic / Unsplash

Ако някой ви беше казал че можете да си закупите дигитален имот преди години щяхте да го помислите за луд и ненормален, но в действителност всеки ден хора от целият свят купуват дигитални имоти, картинки, яхти, градове и още куп неща.

Какво е това дигитално място бе Митак?

Представете си че всичко което същестува физически, сега вече го има и дигитално. Всеки един он нас ще има дигитален профил с който може да отиде през компютъра до магазина на Адидас и да си купи новият модел маратонки чрез NFT и да плати с крипто валута. След извършването на транзакцията Адидас ти пращат маратонките с размер 13.5 в квъщи.

С тези вируси живота и тази паника живота се промени и тепърва започва адаптация към новият свят. ДИГИТАЛНАТА ИКОНОМИКА.

Даже като пиша си мисля че е някакъв фантастичен филм но е реалноста приятели. Ти си късметлия че получаваш тази информация години напред преди да достигне до нормалните хора ( които работят всеки ден и нямат грам енергия да видят какво става около тях)

$2,428,740 е точната цена която компанията плати на Decentraland за този парцел който включва 116 малки парцела.

Кой е купувача бе Митаче ?

  • Купувача е https://www.tokens.com в който може да откриете доста интересна информация.  
  • NEO COIN - $2.55  сложете този коин във вашият тефтер. 🤟🏻
  • MANA -  $3.89  нищо чудно да я видим на $7 - $9 в близките месеци. ( не забравяйте че аз първо писах във фейсбук за МANA на $0.29 цента. )

Етириум има доста добър съпорт на $4000 и в слеващите седмици е добър трейд . ( няма гаранция но това показват чартовете )

SOLANA е друг страхотен проект който отново може да скочи до $230 преди 15 декември.

Отделете време и проучете тези проекти.

Повечето от вас които четът емайла и поста инвестират но има и малка част от хора които тепърва искат се учат и навлизат в тази сфера.

Отново повтарям ако искаш да се занимваш с инвестиции и да влизаш днес и да вадиш пари за кола това не е за теб.

Инвестициите са за хора с търпение.

В долните редове още 3 проекта които могат да излетят с 500% - 1000% в близко време но помнете че където има голям потенциал има и голям риск.

Обичам ви и ако имате въпроси ми пишете на FACEBOOK @MitkoPresidenta

TO THE MOON FAM⭐️🌘