🙋‍♂️Здравейте лъвчета🦁❤️

Казвам се Димитър Белчев🇧🇬 но всички ме познават като Митко ПРЕЗИДЕНТА. Много от вас ще си кажат защо Президента и на кой си Президент?

Преди няколко години мои приятели ми дадоха този прякор защото винаги съм искал да помагам и обединявам хората около мен. Всеки от нас е уникален и притежава различни качества и знания които могат да бъдат споделени и хората да си помагат взаимно.  

В последните 2 години съм сложил видеа и постове които са достигнали до 1.2 милиарда гледания в интернет. Целта е да помогна на 1 човек с нещ0 от моят опит и искрено се надявам🙏 този човек да си ти❤️

Върху какво работя..

  1. 👨‍💻 Всеки ден търся нови възможности и проекти в които да инвестирам и да бъда част от промяната на света.
  2. 🎬 В моят канал YouTube channel, правя видеа в които споделям неща относно инвестиции, тайни, здраве, бизнес и най - куп възможности с които се срещам всеки ден.
  3. 💌 Всяка седмица пращам писма до всички които се интересуват какво става по света и интересни факти. Всеки поденелник споделям неща през които съм минал през седмицата, интересни книги, идеи и различни интересни подкастове които съм срещнал. Ако се интересуваш какво става по света задължително се присъедини към хилядите хора които четат моите седмични писмa 📨
  4. 🎙 В следващите 3 месеца планирам да стартирам в подкаст в който ще говорим с различни хора по света и първият ми гост ще е Холивудска звезда. Едно се чудя дали да е Американец или Българин! Какво мислите?
  5. ✍️ На този сайт пиша относно тайни в бизнеса, здраве, ефективност и   куп други теми които могат да ви бъдат полезни в дадена ситуация. Много от нещата които пиша са ми помогнали лично и се надявам на ви бъдат полезни и на вас!