Кафето е новата дискотека но без музика и пияни души!

Кафето е новата дискотека но без музика и пияни души!
Photo by The Creative Exchange / Unsplash

Днес реших да дойда в кафето да свърша работа която ме чака от дости дни.

В момента има 16 човека пред мен. Аз съм седнал до стената и гледаката е интересна. Всеки един е отворил по един компютър и натиска тея бутони.

В ляво до мен преди малко седна една девойка и през 2 минути се оглежда. Изглежда на европейка..може би рускиня или полякиня. Хапва си мъфина и пие кафето но нещо я човърка.. Гледа си телефона и с моят остър поглед виждам как разглежда снимки по бикини и коментира. Явно си е писала с някой преди да седне в кафето. Не се чудете защо някои хора не работят .. не по точно работят но друга работа която не е позната за доста от нас. Сещате се за какво говоря.

В дясно е седнал мъж приплизително на 41 години и си гледа телефона и се смее.. Кво ли запя се чудя.  От малък единствена дарба която съм мечтал е да чета мислите на хората. Не ми трябва нищо друго.. това искам.

Но от друга гледна точка си предствавете ако вървя по улиците ..как ще чувам всички мисли на хората около мен.. Ще се побъркам за определно време..  Какво си мислят хората всеки ден и колко мисли минават през тях,

За какво си мисли ти в последният час?  1,2,3,100 неща.

Понякога се чуствам от друга Планета.. защото виждам очевидни неща а хората са слепи. Неговоря за инвестици а за много други неща. Как може да сънувам нещо и след броени часове да се случи.

Моят приятел Бурак от години ми повтаря че това което имам е дарба. Дарба от къде? Може би всеки от нас има дарба която е вътре в нас. Едни я ползват а други се страхуват от нея.

Много се отклоних от темата... за кафето!  Как може да има толкова много клиети а да има само две момичета зад касата. То не са кафета, кроасани, чайове и бисквити но най - тъжното е че те се спукват от работа за $16 на час а до мен тази мадама заработва $1000 на час.

За съжаление това е реалноста... физичиският труд беше модерен след втората световна война.

Прочетох си всичките емайли, разговарях с 7 студента да има кажа кои проекти да погледнат и написах нова статия за всички вас!

И някой ако знае къде има девойки че приятели от България постоянно казват че в дискотеките само пияни и бедни души са останали.