Как правя по 50000лв на месец без да имам шеф! Започнах с $30 на час и реинвестирах всичко.

Как правя по 50000лв на месец без да имам шеф!  Започнах с $30 на час и реинвестирах всичко.
Photo by Andre Benz / Unsplash

Вчера както много от вас видяха видеото на живо в продължение на 1:19:17 и видяха реалноста. Навсякъде по света има положителни и отрицателни неща. Няма Идеално Място защото всеки човек има различни критерии.

Как моят приятел направи $37000 декеври месец?   Не съм запознат с курса на долара но мисля че е около 50,000.00 лв.

Митаче сигурно има огромен бизнес с 100тици хора. Повече хора си мислят че да имаш успешен бизнес ти трябва много хора но това е мит.

Тази информация пристига директно от кухнята на света директно във вашият емайл.

Лук е един от десетките фотографи които стои в рамките на Таймс Скуеър и прави снимки на случайн хора! Кой е с приятелка, приятел, семейство, приятели! Каквото му хареса го снима и после пита хората да ли искат снимката или късото 3 секунди видео.

Като един професионален фотограф мога да ви кажа че не свеки вижда това което ние виждаме..  Много компоненти събрани в едно!

Знаете в момента не е най - доброто време за пътувания и туристи и милионни от месечните туристи липсват на Ню Йорк.                                 Между другото Ню Йорк е най - посещавано място в СВЕТА!

И въпреки това да направиш 50000 лв за един месец е доволно!

Вчера се видяхме и постоях с тях за час и говорихме на много теми и концепции. ( инвестиции, инстаграм, Youtube, полиция и футбол )

Температурата беше - 3% и човек който е направил 50000лв в изминалите 30 дни стои на улицата с камера в ръката. Къде щяхте да бъдете вие ако бяхте направили 50000лв миналият месец?  Там е разликата и затова всеки ден ще мотивирам хората и показвам пътя към успеха. Дисциплина, труд, постояннство и хиляди проби.  

Искам и АЗ 50000лв МИТАЧЕ за един месец. Но този успех идва след 3 години работа. В началото се е радвал на $50 на ден а сега прави между

$500 - $800 на час.

Всеки може да взема една камера за $5000 и да отиде да снима но не си мислете че всеки прави 50000лв на месец. В момента в който започнете да говорите с ЛУК неговата енергия и радост е заразяваща.. Комплименти, усмихнат и радостен.  Не всеки се спира и му гледа снимките но той не си и губи времето с хора който не оценят работата му. Те губят не ТОЙ !

Но най - интересното е че доста хора като видят снимките ги харесват но казват че не искат да платят $50 , $ 70 за  снимка.. След часове или дни го оркриват в инстаграм и искат тогава да ги купят но цената вече е $200. Ако искаш! Лук: Аз им предлагам страхотна снимка,и  от професионалист но те не го оценят и после като видят кой съм ги искат .. но трябва да си платят цената..

Затова хора понякога трябва да се възползвате като ви предлат нещо защото цената расте!

На седмица дава по $400 за мемори карти защото няма време да се занимава с прехвърляне на компютър или хард диск. По добре да гледам мач отколкото да си губя времето с прехвърляна на снимки. Вси1ки карти са ми маркирани в кутия с дати ( пример 10 -13 Януари ).

Ако не правите п0 25000лв на месец няма какво да спестявате.. Инвестирайте в себе си. Подобрявайте качествата си и търсите нови знания.

Пробвайте излезте на улицата и правете снимки на това което ви харесва. Никой не може да ви каже какво виждате през обектива.. вие държите камера и вие създавате снимката!

Доста уроци и полезни неща всеки ден от които можем всички ние да се учим.

Сега да погледнем какво става на пазара:


  1. Capitan Shibarrow - $0.00000000524 ( играйте с 1-5% от портфолиото ви)
  2. Mini Tesla - $0.000000001411 ( 1-3 % )
  3. SOLANA, KLAY, GALA, HELIUM - 1 -3 Години

Желая ви приятна събота и неделя приятели !  Обичам ви!

Следвайте ме в https://www.youtube.com/c/MITKOPRESIDENTA за допълнителни видея и включвания на живо.

За всички които още се чудят да ли да инвестират. Започавай те бе хора.

За всички нови студенти подарък от Президента $3000. На всеки студент по $50 Биткойн .. първите 60! ( пишете ми лично на в фейса или Yotube)

В момента ако посъдиш дръвчето след години когато твоите прители ходят по чужбина да берат ягоди и боровинки ти ще си стоиш в красивата майка България защото си действал навреме... Даже ще имаш време и за Планета.

"Всеки може да е шампион но първо трябва години трениворки"  - MITKO PRESIDENTA