Света затвори но прозорците са отворени за тези които искат да имат страхотна 2022г. Действай!

Света затвори но прозорците са отворени за тези които искат да имат страхотна 2022г. Действай!
Photo by Edwin Hooper / Unsplash

Мале.. мале какво става с този свят. Преди 16 месеца пуснах видео в което казах за 11 мунити какво ни очаква. Видеото е гледано над 3 милиона пъти и десетки хиляди споделяния. Половина България го видя и можеше да се подготви но 99% от хората се оставиха в ръцете на медиите и измислени герои в България които промотират страх и негативизъм.

Ако сте учили маркетинг знаете че една негативна новина се разпространява много по - бързо от нещо позитивно. Затова по този начин ви уплитат в пайжината на страха и бездействието.

За да ви докажа това нещо дайте ми 1 минута да отворя последните новини от България ( БТВ )

 1. Баща и двете му деца изгоряха при пожар навръх Коледа
 2. Избор има както на българско месо, така и на вносно
 3. Десетки ранени костенурки имат нужда от лечебница
 4. Няма данни за пострадали, но е предизвикало силна паника
 5. Covid -19  увеличава в страната ежедневно

Елементарен пример как ви влият вурху психиката с най - лошите неща и вие го знаете но хилидя хора след работен ден с нетърпение сядат пред телевизора с ракия и салата и попиват тази информация.  Как народа да е весел, щаслив и позитивен?

Но от друга страна има малък процент хора които наистина мислят за околните, не гледат телевизия и се стараят да строят нови неща и да следват целите си. Доста от моите студенти имат успешни бизнеси не само в България но и в други държави. Всияко което са пшостигнали са го направили с 200% труд, търпение и риск. Ако някой ви каже че от днес за утре ще станете милионер ..палете мрежените обувки и бягайте с 500 мили в час.

Днес говорих с приятел който преди две седмици сложи $250000 на опции в 9:35 сутринта и направи 380000 до 13:05. Не всеки има такива пари да залага  и да рискува но без риск $130000 за няколко часа няма къде да изработиш. Той има 4 бизнеса които му носят доста добри финанси и с парите си инвестира в стоковата борса. Не печели постоянно ако си мислите това. Юли месец си спомням че беше загубил на акция $600000.

Най - големият урок който сподели с мен че трябва да си преценяш риска. Тази година е $4 милиона печелба.

Света отново затвори .. При вас може да не е още но в Китай затвориха всичко, Ню Йорк почти всичко ще е затворено до седмица. Опашки от стотици хора чакат за тестове и ваксини. Лошото е че доста деца има по опашките.

Модерна и Файзер са на пистата за ваксини и хапчета..

Как да се възползваме от всичко това което става и да видим света какъвто е а не по начина по който искаме да е.

 1. Бъди благодарен за всичко което имаш. Да аз съм блогарен ще кажат повечето хора но колко пъти казваш Благодаря ежедневно? За всички вас имам една молба. В следващите 30 дни всеки път като се събудиш и преди да си легнеш кажи: БЛАГОДАРЯ ( Прати ми съобщение как ти е живота на 27 Януари 2022г. Гаранция ви давам че няма да има 5 човека които да го направят и да ми пишат на тази дата. Статията ще достигне до 200000 хиляди човека.
 2. Започнете да отделяте пове4е време на вашето хоби ( Музика, спорт, пеене, рисуване, плетене на терлици, поправяне на кола, инвестиране, проучване, фотография, видео заснемане и всичко което ви кара да забравите часовника. Всички ние знаем и имаме неща които ни карат да се чустваме живи .. но повечето хора мислят  SHORT TERM и забравят нещата които наистина ги кара да бъдат живи и щасливи.
 3. Златните кюлчета са доста популярни в България и към този момент едно златно килче от 1кг  е $59,738. Биткоина е $51,458.  Златото в последните 3 години процентите на възжращаемост са:

2021 година - Злато = - 4.4%

2020 година - Злато  = +24.43%

2019 годиан - Злато = +18.83%

От друга страна да погледнем изминалите 3 години на Биткойн.

ПЛЮС + 1416.83

ЧИСЛАТА ПОКАЗВАТ КОЙ Е ФАВОРИТ В ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ.
Знаете какво е моето мнение на тази тема.

4.  Отделете време да научите коя социална платформа може да ви бъде полезна през новата година.  

 • Фейсбук
 • Тик Ток
 • Инстаграм
 • Линкдин
 • Туитър
 • Ю туб

Не е възможно да си навсякъде. Избери си една или две работи вурху нея. Пример ако искаш да си намериш работа най - доброто място е да си в Линкдин. Ако искаш да започнеш блог Ю туб е най - добрата платформа и т.н.

5. Премахни хората които не ти дават нищо полезно. Знаеш кои са!

6. Прочети 3 книги на тема : ФИНАНСИ  ( Добър старт е Rich Dad, Poor Dad )

Има толкова много отворени прозорци но нас зависи да ли искаме да ги отворим и да видим гледката или да стоим съм свалените щори.

Тъй като обичам да споделям моите знания ето няколко проекта които можеш да се възползваш:

 1. https://www.notables.co/gallery/shaq-gives-back
 2. гледай този филм: https://www.youtube.com/watch?v=9KyltHXrxVk
 3. METAWORLD  $0.0017

Надявам се тези 829 думи да събудят една идея във вас и да обърнете внимание калко възможности има пред нас всеки ден!

Ако искате да получате повече информация всяка седмица относно най - интересните проекти и как да се възползвате можете да се абонирате месечно. Също така всеки месец ще участвате за различни награди.

Бъдете здрави, обичани и се искрено се надявам 2022 година да бъде най - добрата ви година!

Къде можете да ме откриете :

YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/MITKOPRESIDENTA

FACEBOOK: @MITKOPRESIDENT

Успех на всички и отворете прозорците .. На вън е Слънчево.